HEmsk helloween påre!

 

Förberedelser!

 

Blodigt värre

 

 

Nice bajs!

 

Kan löva er att lossas blodet sitter som bara den. Får inte bort blodet från mina händer och ja har tagit tvål och skrubbat 5 ggr om! Haha jaja de gör väll inget ändå :) Just nu sitter jag med hårfärg i huvudet ovh väntar på att få skölja ur det. Efter de blir de nog hem till Robin och fixa det sista. Måla facet osv hihi. Ska måla älsklingen till dö skalle så får se hur de blir haha. Får printa efteråt så ska ni få se på resultaten. Efter de ska vi nog hämta upp Anders och Matte för att åka ut till Tha bush och supa skallen av sig! AWESOME

 

sötnos. Ignorera mig höhe

 

 


Happy halloween

Yes! Imorgon blir det att fira halloween. :) Det blir att placera sig ute i skogen och supa levern ur livet. De blir nog fint fint! Skulle vilja va med vänninorna i stan men de ska på krogen och de har jag absolut inte råd med. Men de blir nog toppen i tha buch!

Jag har den mest skrämmande karaktären jag ska vara iallafall. Kommer bli awesome! Ska nämligen vara hon i The grudge!

Ikväll ska man upp till Sandra på mys kväll med töserna! Ska kolla film och äta makrnads nougat jag ska ställa mig och baka snart medans jag väntar in Jk hihi. Mycket mys! Ladda inför morgon dagen.

Idag har man varit i skolan och haft teori hela dagen. Dock började man 08.30-11.30 så de va inte så farligt! har börjat pratat om vikter och gud va de snurrar slint i skallen på en. Fattar en liten del iallafall hihi.

Efter de blev de ut till A9 och hömta min brumma min älskade hade satt vinter däck på. Så snäll så snäll så! Efter de blev de hem och laga mat till oss.Våran specialare Köttfärssås och pasta haha. 

Där efter fick de bli springa till banken och så vidare till Karlstad där vi skulle fixa ansikts färg vi ska ha i morgon osv! Mycket folk var det inne på partaj kan jag lova. Men de blev att kasta sig in i folk massa! Efter de fick de bli till Ikea och gå och glo och svettas ihjäl men de va trevligt! Kom ut med 4 bästisar haha. Sånt som man tar bort hår med från möblerna och kläderna haha. Sen blev de inge mera

Det blev vidare till själva Bergvik och leta efter en björn-fitta till mig som jag hittade på glitter! IIIIIIIIH Så mysig! Har ingen bild just nu men det kommer nog senare. Sen blev de in på OBS och käpa billig hårfärg! Mycket nice. Sedan var man färdig med Karlstads rundan så de va bara o hoppa in i bilen och tillbaka till Råttboet. Fcik bli hem till Robins lilla lya och lägga sig i sängen o vila sina stackars ben. Men efter vilo pausen blev de hoppa in i sin brumma och brumma hemåt och nu sitter man här och sliter på sina finger toppar. Ja va ska de bli!?

Ne nu ska jag baka nougat till mina vänniner och umgås med min älskade mamms så ni får ha en bra kväll. Hejdå! 

Glöve!<3


Lika som bär?


Wan't my superhero

Ucsh.Ge mig nästa vecka! Blir galen... Då blir de upp till Stockholm och slita som ett djur och umgås med älskade pappsen! Hihi. Ska allt tjata ut honom till krogen.

Efter höstlovet blir de att ha praktik i 3 veckor och de ska väll bli kanske kul. Ska va på komunen med stressade sop gubbar och springa o hämta snusk. Snuskigt värre! Sedan blir de en vecka på Sop tippen haha YEY! Rensa massa skit osv. Sedan så ska ja få låna en pikup och åka bakom en ADR lastbil och glo hur han gör! Haha Jaja de kan bli nice :)

I Lördags så blev de att supa sig full! Va hos Robin med Han och Anders, sedan kom Jenny så jag slapp va ensam tjej! :) Efter de fick de bli ut på Mastis och dansa gärnet och ja kommer knappt ihåg halva kvällen kanske va bra. Supa bort alla sina bekymmer eller förvärra dom kanske. De lyckades jag bra med. Men ändå fick jag säga va ja kände va de nu tjänade till vet ja inte. Ingenting skulle jag tippa på!

Jaja ,Så de kan va. Idag ska jag nog bara dricka kaffe och plugga teori så jag är redo inför i morgon! Har inget annat för mig. Måste även kirra någon som servar min bil för en slant så allt blir rätt från början istället! hihi


Ne man kanske skulle gå i ide ett tag. känner att den mörka tiden redan börjar ta ikapp mig...

hejdå


Sara den bensin fattiga

Sara den bensin fattiga höller på att dö nu så här på slutet på månaden! Jag är så fattig... Är till och med skyldig banken 277,50 kr. De kostar tydligen att ha ett bank konto fniss!Jag måste även börja gå till skolan. Men i morse så regnade det så jag kände för att ta bilen hihi.

Har nu även fått ett nytt kontant kort med samma nummer men väntar dock på min telefon som är på lagning så får se när jag blir en hel människa igen. Känns förjäkligt! BE STRONG

Har i skolan även börjat med lastbils korts teorin! Gjorde 3 faser i dag som jag klarade på direkten så nu är de bara 2 st kvar. Gick betydligt mycket snabbare än B teorin:D haha

Idag får de bli med Rövben till Marie och de blir säkert o spela på hennes nya ps3 men de är najsssssssss! Sen får man se va de blir.

har även sovmorgon i morgon så kan göra en massa hyss i natt! Så nu ska ja kila o fylla på min hyss lapp :Gsjapaojsobjo hej


Ge mig

Åh va kallt de är ute nu förtiden! Jag längtar seriöst sönder tills första snön kommer. Jag kommer bli så himla överlycklig precis som ett barn på julafton som ska precis riva sönder sina paket. Jag kommer bli ett barn på nytt och rulla runt i snön i flera timmar! Vill även krypa in i min vinter jacka ,mössa,vantar och halsduk men känner att de är ju lite för tidigt för det just nu. :)

Just nu sitter jag och dricker kaffe och väntar in Sötnöten så vi kan ställa oss och laga mat! De får bli mos,köttbullar,sås och lingon sylt jag längtat sönder efter :G Efter de får vi se va de blir. Ska iallafall ut till Jk och hälsa på :) Ikväll får de bli att ta de bara lungt och softa framför mysiga rullar. Kanske ladda ner mysiga julfilmer hoho!

Måste fixa om min tråkiga header men jag kan verkligen ingenting så den som kan och vill hjälpa mig får super gärna hojta till !

MEn nu Ska VÄlLa jAg KILa Så HAde AllESaMEn! poSS

 


Ryggont

Sitter här och dricker kaffe och är super kissnödig! Men Tomas har baxat toan så får väll lov att vänta på min tur. :) Idag får de nog bli och ta de lungt. Kanske ut med Robin till Marie på kaffe och bulle eftersom hon fyller år idag:) Så får man se om de kan bli förbi Jk och ta en cigg. Saknar min snuttiga tjej!

Imorgon är de Fredag och de kan inte bli bättre :DDD Då får de bli myspys med baby och Lördag får de bli en dag med Jk! Va meningen att vi skulle skjutsa runt på fulla människor men nu verkar det som om vi ska ut iallafall... Men får se vad plånboken säger om det :)

Men nu ska ja vila ryggen och lägga mig i sängen framför tvn! HADE

Ska bli duktigare på att uppdatera! sörry

Repris hos Krillö

Yes denna dag har man tillbringat i Karlstad! tvungen att köra Sophie o Chriffe till vetrinären med chelse som var sjuk!:C men de gick bra :) Efter de fick de bli pizza på Empoli och där efter hem och fixa sig innan man ska ut till Krillö! Just nu sitter ja hos Robin och väntar på att han ska bli färdig men insåg att jag glömt en sak hemma så måste sticka iväg o kirra sen blir de ut til Krille. även Rickard o Emma åker med oss hihi. men nu är jag stressad as bajshöl så måste dra

HADE

Ursäkta

Får de o be om ursäkt att jag är så dålig på att uppdatera. Men jag har faktiskt skaffat mig ett liv om de duger att skylla på de :) BRA! hade

Mocca chocko!

Gårdagen hamnade jag och Rövben ute hos Krille i huset som blivit övertaget utav möss! Vi satt och splade poker tills vi såg en smygande mus i ögonvrån springa! Medans Krille laddade softagarn så vaktade jag och Rövben musen så att den inte skulle springa iväg. Med de slugna aset hann o smita ! hihi efter de fick de bli hem och sova eftersom man hade skola dagen efter :)

Just nu sitter jag här och hostar o nyser medans jag dricker varm Mocca chocko eller va de nu hette haehae! Mums. Ska alldeles strax börja med mitt tråkiga skolarbete som igentligen skulle vara klart tills i dag:) men skyllde på att jag inte hade lärarens mail så de va ingen fara!

Denna dag gick fort! Under skoltiden ägnade jag,Jimmy och Alex tiden till att bygga pappersplan typ haha sedan så har de bara glidit förbi som en sumo på smöret.

Efter att jag fixat skolarbetet och mailat iväg de får de bli hem till Jessica och umgås med henne och Jennifer! Mycket trevligt. Så får vi se vad de blir för hyss. Efter de får de bli hem till Rövben och nöta Harry potter och mysa ner sig och hoppas på att man kan bli frisk. Måste även tagga till morgondagen då de blir husfest ute hos Krille och Mössen. De ska bli riktigt nice!

Lördagen blir de nog Mastis! Har iallafall lovat bort mig till Jennifer Karlsson så hennes vilja är min lag!

men nu ska ja börja med de ja skulle göra. Va de nu va

RSS 2.0