Stone sour

Helt slut, varit mycket gå idag. Började med att jag i Jimmy var ute och gick i skärgårn i cirka 3 timmar eftersom våra lektioner var inställda, sen var de tillbaka till skolan på de 2 sista lektionerna. Där efter blev de gå hem o trycka i sig 2 mackor och ut och gå igen, när vi var på väg hem träffade jag Anna,Paulina och Jk så fick de bli Orion och fika. Där efter blev de gå och köpa pizza till mig och älsklingen och gå hem och äta den. Där efter blev vi hämtade så åkte vi ut mot Storfors där vi skulle kolla en grotta som armen hade sin vapen gömma. AWSOME ! De var ganska långt inne i skogen så var det mycket klättra i nerg och grejer, när vi kom fram fick vi krypa imellan galler för att komma in i den mörka tunneln som ledde oss ner under berget . helt sjukt långa trappor, dyng lök när man skulle gå upp för alla trappor igen för att komma ut. Det var jag ,Anna och Anton som gick längst ner och det var ett sjuuuukt stort rum eller vad man ska kalla de. Skulle nog få plats 10 pansarvagnar haha, sen var de en massa små rum som jag inte vågade gå och kolla. Efter de så fick de bli hem och lugna ner benen som var helt skakis efter turen haha. Men Nita babe ringde mig så de fick bli ut och gå på lång promenad och de var riktigt mysigt ! Har nyss kommit hem och väntar in pojken som haft film mys med pojkarna !


onykter helg

Denna helg har varit förjäklans rolig skall jag tala om. I fredags var de vin kväll hos Anna med en massa folk.En massa ölspel,dans mm hoho där efter hamnade vi hemma hos Besnik och det kunde ha varit roligare. Men de dög, kom hem runt halv 5 och Jk sov hos mig
posern 1posern 2posern 3

Love my babes<3

Dagen efter vaknade man med fetaste huvudvärken och var sjukt orolig i magen så jag o Jk låg inne hela dagen och missa den sköna ryska värmen som kommit då haha, så när vi skulle till Zerina när vi gick ut utanför dörren så var det som ett slag i ansiktet utav värmen. Skööönt som fan men nästan för varmt. Undra hur de kommer bli i sommar haha. Hos Zerina var de barn kalas som gällde så vi fick tårta. Så skulle vi ha fisk dam som aldrig blev av :C men de rulla in folk under hela kvällen. Men alla va ju 18 år eller äldre så de skulle till krogen så jag bar mig av hem till Sara min systers kompis och va med dom. Mycket trevligt bara att de blev 10 shotar för mycket. Det var hemskt. Där efter så skulle ja möta Jk så vi kunde bära oss av på efterfest men va där ungefär 20 sekunder sen gick ja hem o käka för ja va så jääääääääääääääävla hungrig och hade kramper och ville ändå spy samtidigt haha. Men sedan insåg jag att kvällen kan ju inte sluta så tidigt så jag ringde Nita så gick och mötte de folket. Men vi fick inte komma in på efterfesten så vi drog hem till mig o hade mack mys med film, fast jag tror jag somnade på golvet faktiskt :$ haha helt veck! Men klockan drog i väg och den var plötsligt 5 så dom fick gå hem så jag skulle kunna sova hahahelt okej kväll alltså


Idag kommer min älskling hem som jag saknat så mycket så de får bli en massa mys. Ska göra hemma pizza tills han kommer hem och där efter blir det filmmys. Är så jäävla sleten så orkar inte gör så mycket i dag, måste ladda om inför skolan i morgon hihi

Pojken i mitt liv <3

Vinkväll

Idag blir det vin kväll hos Anna, kanske grilla men det är inte så mysigt i detta väder kanske, men får välla se ! Arbenita kommer hit först i allafall så fixar vi oss innan vi går upp mot Annis, kanske Jk även kommer !

Igår så var vi hemma i Florim och lollos lägenhet och hade film mys. Morat,Anton och Assmund joinade oss. Vi kollade på Instängd och lite utav shan körven (Komikern) Halv bra skämt kan man säga. Men sen vid en 2 fick de bli hem o sova eller ja, kika gossip där efter sova ! Hade även sällskap i natt och det var riktigt mys :D

 

 

Curry har en gigantisk pung !

Regning torsdag

Jag vill inte vara kvar här, vädret är förjäkligt och det finns inget att göra. Har suttit och kollat gossip girl och målat naglarna. Vad ska man göra nu? Jag vill utomlands till värmen och havet. California skulle inte vara fel. Simon är i Göteborg på basket kupp och har en massa roligheter medans ja sitter i Kristinehamn o ruttnar haha ! Får bli iväg o lägga mig i ett solarium med musik i öronen och fantisera om att jag ligger på en strand någonstans haha. Sedan då? Hem till Sophie och Chriffe kanske, blir ingen mer skräckfilm för min del iallafall för jag kunde knappt somna haha, fyfan va vidrig filmen var och desutom var filmen baserad på san historia haha.Filmen heter The strangers och den ska ni se om ni vill bli rädda.

Igår var de ju sista skoldagen och jag körde person bil till Karlstad-i Karlstad sedan var det daniellas tur att köra. Det gick hur bra som helst och jag är sp ledsen att jag inte är 18 ännu för då hade det varit nära med b kort ! Efter lunch så körde jag lastbil med lastat med 2 ton och 400 kg försörsta gången och jag kan ju säga att det var skillnad :D men det gick hur bra som helst

Som jag altid skriver så får det väll bli o skriva färdigt mitt idrotts arbete, men de är så jävla svårt så jag orkar inte. men skall försöka.

Där efter får det bli duschen, smink osv. Där efter ett gossip girl avsnitt.

kanske köpa pizza o där efter stänga in mig från allmänheten

Natt bio

Igår natt blev de natt bio ! De va förjäklans bra, Den började kl 00.00 och slutade runt 02.00. Vi såg terror on elm street som var sjukt mycket bättre gjord än de gamla, och en tjej som satt framföt oss tror jag att hon skrek av sig halsen alltså... efter de så blev de bara en massa glida runt och kika på hela stockholm och jag tror de är därför jag har sån nack spärr, för när Jerry kör då gasar han på och sedan tvär nitar så mitt huvud flyger åt alla håll. Så jävla trött att jag knappt kunde hålla det stilla haha !

Idag blire ner till sture plan o kolla i märkes kläds butiken för Jerry skall ha nya byxor ,där efter blir de till Söder och gå den gatan ! Där efter måste vi hem med Sandras bil och där efter ta en taxi till tåget ! Tråkigt men sant så blire jävla tåg hem. Hoppas en inte får något jävla byte eller så !

så i kväll skall jag hem och pussa sönder min älskling och sova jävligt tidigt, synd att de va skola i morgon annars skulle jag stannat kvar här, helt jävla underbart

Stockholm hos Sandra !

Idag Lördag ! har nyss fixat i ordning mig och väntar in den segaste i världen vid namn Jerry :) Så ska vi ut och käka, hoppas jag iallafall haha :) Får se vad vi ska hitta på, tråkigt att det regnar bara :C

Kom hit i går runt halv 11 tror jag, han skulle tydligen visa runt mig på stureplan där man redan varit 120 ggr om och jobbat med pappsen ! Men de va kul o kolla på fulla människor :) Gott och se lite annat än sketa lilla Kristinehamn.

Det var en slapp dag i skolan, var bara 4 pers i klassen som va där så man fick sluta tidigare så vi inte kom längre än de andra :) Så blev de hem och fika med Anna,Patten och Jk och där efter så kom min älskling så fick vi vara barn vakt en stund ! Sen så fick vi pussas och säga hejdå för då skulle man glida bil upp te tjockholm !

Sandra Spelling som vi sover hos går tydligen någon utbildning som hon lär sig Rosenmetoden. Det är alltså som kropps terapet. Så hon satt och lyssnade på min kropp med handen och kände och jag hade tydligen en intressant kropp. Men de blev inte riktigt rätt eftersom man ska ligga på en massage säng och i ett tyst rum. Men de ska vi göra när hon gått färdigt utbildningen men de tar väll ett tag :)

Längtar säääänder till den 27 för då måste vi försöka ta oss tidigt till Örebro så blir de shoppa, Var där i Torsdags och var som en sällskaps kanin medans de shoppa loss, men hittade massa som jag blev kär i så om allt dedär är kvar är de ödet att jag skall ha de hihi

det är även bara 4 veckor kvar innan vi slutar skolan, sammanlagt 19 skoldagar bara ! Fyfan va härligt de ska bli ! Så måste skynda skynda skynda mig som asset med mina arbeten, nu blev jag svettig när jag kom på hur många dagar de är kvar ! Men de får bli en sten hård pluggvecka som startar på måndag !:)

Nu snart är Jerry klar så nu ska jag ringa samtal sedan puscha han extra mycket, tabben jag gjorde var att glömma min mobiltelefon hemma så är mobil lös under helgen D:

hejda hejda hade göttansssssss

6 veckor kvar

Kan inte riktigt fatta det men tydligen är det bara 6 veckor kvar till vi har sommarlov, mitt sista sommarlov. Jennifer, Anna, My, Sigge, Basse, Jesper med en jäääääävla massa kompisar tar studenten. Fattar inte haha. Tur att man ska till Jennifer på studentmiddag och grejer och få den godaste smörgåstårtan evvvvah !

Men under dessa 6 veckor måste jag bli klar med min MVG uppgift i idrott som höller på att gå åt pipan ! Måste ha min kära mors hjälp. Skall även klara repetition på teorin för körkortet i skolan ! Sen är allt klart och jag kan slappa säänder fram till nästa läs år.

Måste banne mig sätta mig och skriva ett CV som man kan skicka in lite överallt för att vara desperat efter ett sommar jobb !

Idag har jag varit i skolan och gjort nationella på min lediga dag men jag tror allt att de gick åt fandersssss men har iallafall gjort de :) Efter det så kom Jerry och hämtade mig så fick de bli käk på magsim, där efter blev det till ejes på fika. Sen blev de mest yra runt och kolla efter fina bilar som Jerry skulle kunna tänka sig o ha haha ! Efter de fick de bli hem färd och just nu sitter jag här o degar.

Hoppas att de blir Stockholm med Jerry i helgen så man får träffa Sandra också och komma från denna råtthåla !Bild när jag o Jerry drog till Skåne !

Idag ska jag försöka att få mammsen uppmärksamhet så hon kan hjälpa mig att plugga, annars så ska jag försöka fixa detta själv lite smått. Skulle behöva Jk till körkorts teorin.

Lyrics to Blood On My Hands :
You felt the coldness in my eyes
And something I'm not revealing

Though you got used to my disguise
You cant shake this awful feeling
It's the me that I let you know
'Cause I'll never show
I have my reasons
I hate to say that I told you so, but I told you so

There's blood on my hands, like the blood in you
Some things can't be treated
So don't make me, don't make me be myself around you

Straight from your eyes it's burying me
Beautifully so disfigured
This other side that you can't see
Just praying you won't remember

Feel the pain that I never showed
And I hope you know, it's never healing
Hate to say that I told you so, but I told you so

There's blood on my hands, like the blood in you
Some things can't be treated
So don't make me, don't make me be myself around you

Straight from your eyes it's burying me
Beautifully so disfigured
This other side that you can't see
Just praying you won't remember

(There's blood)
(There's blood)
(There's blood)
(Blood...)
(Blood...)
(Blood...)

There's blood on my hands, like the blood in you
Some things can't be treated
So don't make me, don't make me be myself around you

There's blood on my hands, like the blood in you
Some things can't be treated
So don't make me, don't make me be myself around you


RSS 2.0