Stockholm

Nu är man hos pappsen i Stockholm igen.Sitter och dricker julmust och tuggar på Macadamias nötter i lägenheten. Gödt as hell! Idag var de en slapp dag på verkstan. Städade i hytten på den nya Scanian och monterat bort onödiga saker sen har man inte gjort så mycket mer. Körde även för första gången i Stockholm. Var tvungen att ta med Krilles bil ifrån Eskelstuna till verkstan och de gick bra :) Låg och tryckte bakom pappa så jag skulle hitta hihi. Sedan när vi skulle hem så fick jag även köra pappsen bil som är automat och de va soft as hell. :)

Igår så vart man liggandes i sängen bakis som fan och undra varför man dricker.Kul för stunden men efteråt så mår man som man förtjänar. Usch! Så de fick bli pizza och tycka synd om sig själv. Efter de blev de ut till Ölme med babe och ta en kopp kaffe och dumpa av sina sommar däck som låg och skrota i bak sätet. Senare fick de bli bio i Karlstad och kolla på Inception som va precis as bra och as lång haha höll på att somna till en 3 ggr för att jag va så sleten och inte uttråkad va filmen + att man fick blodstopp i röven. Efter de fick de bli hem och sova direkt.

Lördagen var lungt på dagen och hård på kvällen. Det blev ut till Marie och förfesta med massa roligt folk där det även bjöds på bål som var ruskigt farlig. efter de så drog jag och Emelie hem till hennes syster på fest och efter de fick de bli mastis. De börjar bli en vana,inte bra! Sen blev de hem och däcka som en sten!

Nu får de bli plugga lite och gå och lägga sig och sakna sin älskade. Saknar dig massvis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0