Soon

Idag, inte gjort ett skit! Spelat hela dagen och snart ska jag och Robin hem till mamma och fira väldigt sen jul!

Blir och äta god mat och efterätt med mamma,Thomas,Tristan,madelene,Johan och jag o Robin! Myspys.Efter de hoppas jag att de blir en sväng hem till Sophie och chriffe och hälsa på :)

Gårdagen var jag i Karlstad o shoppa med Jk, Robin.J! Dock var allt väldigt ur plockat med jag lyckades hitta 4 plagg jag fastnade för :) Efter de blev de hem till älskling på mys eftersom jag var så sleten eftersom dagen innan lanade vi nere i lokalen med massa folk till klockan halv 5 haha.

Men idag fick man ju sova ut :)

Imorgon får de bli packa eftersom jag måste ha de klart på Fredag morgon då ja ska ut med väskan och bilen hem till pappa eftersom vi åker på natten till Gran canaria! Ska även fika med Jimmy och säga hejdå innan ja åker hihi. På kvällen blir de bara en massa mys med älsklingen. Får nog bli god mat och film!

Älskling och jag har nu varit tillsamman i ett halv år typ! Har gått sjukt fort. Jag älskar dig Robin otroligt mycket och kommer sakna dig massvis under dessa 2 veckor! <3


Juldagen

Ja den va lyckad först.

Först så var jag med Robin hem till hans far där de bjöds de på engelskt julbord. Det var riktigt gott! Mycket trevligt sällskap också.

Efter de blev de julklapps leken och alla var helt upp spelta och bråkade om olika julklappar en ville ha och de for fram och tillbaka under tidens gång. Tillslut pep telefonen att tiden gått ut och då hade jag och Robin vunnit 3 lotter och 3 öl haha. Helt okej! haha

Efter de blev vi tvunga att åka in till stan igen eftersom vi skulle till statt så först åkte jag till tjejerna på förfest som var helt galet. drog i mig en hel kvarting wiskey så ja mådde allt för gott sen men men de är ju bara juldagen en gång om året haha.

efter de full som fan gick ja och Jk ner till stan och ställde oss i kö som vär sjukt lång! Men de va bara o bita i läppen och stå ut. Inne var de ju så sjukt mycket folk och jag hade damp för man inte fick något andrum typ haha Men de va helt ok. Robin ,Marie och Linnea gjorde min kväll så de blev nice :)

Efter de gick jag ch Robin hem till mig och tvär däckade. han fick även bära mig hem eftersom jag hade så ont i fötterna HAHAHAH de ända roliga under hela kvällen typ haheha

God jul

De va väll en bra god jul man har haft. Iallafall under dagen. Först vaknade jag hemma hos Robin så åt vi mysig jul frukost hihi och sen duscha o gjorde oss i årdning. Efter de blev de hem till mig och slå in julklapparna och åka hem till pappa i Ölme.

Där blev de mys med Isac och kolla halva Kalle anka o co. Efter de blev de att käka mat när den äntligen var färdig. Efter de ville ja inte se man på flera år kände jag för fyfan va mätt jag var. Blev 5 kg tyngre haha.

Efter de så skulle vi ha julklapps utdelning med tomte och grejer och de va Robin som fick va de HAHA tror alltså att han var tomte i sitt förra liv. Haha

I Julklapp fick jag:
*Parfym
*Body lotion
*Massa pengar växlat i euro som ja ska ha i gran canaria haha 3500 kr i Sevnska blir de.

hoho så jag är nöjd!

Sen ska man ju fira lite jul när mamma kommer hem och jag ska ju få skidor som man har önskat sig till åre när man åker hihi. Sen så får jag väll massa smått utav syster oså hih

Men nu ska ja käka risalamalta till frukost så hade

En dag innan Julafton!

Igår va de fullt ös med att springa i Karlstad för att hitta julklappar. Hittade nästan till alla iallafall :) Ska bara köpa chocklad askar till några hihi. Va där med Sophie, Robin och Linus och sprang o letade hoho

Men idag får de bli att handla de man missade igår. Ska även handla lite till mig eftersom man var så duktig igår och inte handlade någonting tills sig själv förutsom en liten cape cake som är lip gloss hihi.

Idag ska jag handla strumpbyxor ,Biljett till statt till juldagen och sen alkohol till i morgon och Juldagen. Eftersom man är hemma själv hemma under jul så ska ja bjuda över mina vänninor hit så vi kan ha lite jul mys haha :)



WOW

Har inte varit alls aktiv med bloggandet den senaste veckan men de kan ja skylla på Robin som har fyllt på mitt wow acc... Så jag har typ nötat gärnet! Har gjort en hunter men den har ja inte hunnit lvl så mycket, sen så har jag gjort en DK! Så i helgen har jag , Robin ,Bretting och Anders lanat hihi nerdigt.

Men ja orkar inte spela mer nu. Bara önskar att de ska gå ut så ja kan gå till mitt normala liv igen än att bara sitta fast klistrad vid data skärmen :)

Idag är de bara 6 dagar kvar till Julafton och jag har bara köpt 2 julklappar. Har varit så otrolig fattig så har inte kunnat handlat ett skit. Har knappt råd till mat haha. Så på onsdag får jag ta min breda röv till Karlstad och shoppa :)

Det är även 13 dagar kvar tills jag åker utomlands så jag tänkte passa på att handla lite kläder som ja kan ha i värmen :) Längtar järnet!

Men nu ska jag kolla på tvn där filmen Day after tomorrow spelas
hade

Hos Sandrow

Sitter hemma hos Sandra och lyssnar på party musik och kollar när hon springer runt näck ;D Så typiskt Sandra fniss!
Ikväll blire parthe parthe och vi blir ett par stycken men vilka vet ja inte. Det blir nog mycket gott och blandat men de är nice! Många sötnötar jag inte träffat på länge kommer även :)
Idag har jag varit i skolan sen hem till älskling och bara softat, även sprungit upp och ner i trappupp gången eftersom krillö flyttat under Robin :D haha Mycket trevligt! Även bubben och Undis va med och undersökte de nya placet hihi
Så går dagen bestod utav att hjälpa Krille att bära grejer från sitt hus till den nya lägenheten. Så käkade vi även pizza och plockade lite smått upp grejerna ;D
Men nu ska ja byta om och öppna min vin flaska och bli full som ett jävla fyllesvin! Det har ja längtat efter :D
Ser ut som en från iran men sandra är så super fin på bilden :D

Nöjd

Nöjd tjej!
Fått pizza och öl och nu ska ja sova. Det har nog varit den mest värdelösaste dagen på länge! Hade

spy

Sitter i Robins säng och har skrivit färdigt mitt naturkunskaps arbete så nu är jag inte efter med något!

Blev ingen skola för min del eftersom man vaknade halv 6 av att en idiot nörd skulle smyga upp och spela fitt wow för att de är nya saker osv. Jag störde mig så fruktansvärt mycket så ja kunde verkligen inte somna om. Såååå jävla nörd att han inte kunde bara ligga och sova i 1 h 30 min och sen spelat i ställe för att väcka mig GRAAAAAWHH Usch sicken störande grej. Så hade jag lovat honom att han skulle få spela hela dagen och att jag skulle göra annat

+ att jag inte ska röka längre så va min stubin riktigt kort. Så började jag böla för ja va så arg och de började spökas huvudvärk i skallen. Så runt 7 så hade jag lugnat ner mig och så fick de bli frukost. Sen gick jag och la mig igen och sov för ja va så sjukt trött.

Vaknade och han sitter så klart och spelar wow fortfarande sen ja... 07.30 och nu är klockan 12.20. Hoppas någon i denna värld kan bara hakka skiten och förstöra för alla wow nördar

Nu ska ja åka hem till mamma och mysa iställer för att sitta här o ruttna o dööööööööööö bye

Netto!<3

Har precis kommit ifrån Netto. Har varit o handlat med mammsen och jag hitta super söta Tomte ljus på Netto haha :D Så jag köpte hem de till Robin som inga tomtar har :)

I skolan har de flytit på som rinnande vatten och jag är snart färdig med C teorin. Även snart klar med förarkompetensen och de känns super. Har ett mål att bli klar med den delen innan jul i allafall! Har även kört Lastbil med släp i världens snö väder men de gick hur bra som helst!!! Fick prova en massa olika funktioner som jag behövde för att ens ta mig någonstanns i denna halka.

Nu ska jag nog ta mig an en super disk hög som väntar på mig :) Även damsuga och skura golvet efter helgen haha! Ingen har orkat. Efter de får de bli en sköööön varm dusch! Kanske hem till mina sötnötar och mysa med dom medans jag väntar in min man som har varit i Stockholm och lämnat en bil. Får se när gossen min dyker upp.

Kan ju säga att lördagen blev ju lyckad eller inte. I Söndags fick de bli till Karlstad och handla nytt Tv bord hihi! Passade på att köpa 2 julklappar också. Efter våran lilla shopping runda fick de bli bio på Harry potter och den va awesome! Dock tyckte jag att den va ganska seg men de va ju trotts allt bara del 1. Längtar till den andra delen as hell.


Min finast




GODMORGON GODMORGON!

Sitter här sisådär på morgon kvisten efter att ha städat lite! Sitter och väntar att skolan ska börja. Man kanske skulle ta och gå ner och starta bilen så den är varm när man ska åka :) Dock lite för tidigt än hihi.

Idag ska man va inne hela dagen i värmen och de låter helt suveränt eftersom de är så fruktansvärt kallt och kallare ska de även bli hoho! Så nu ska ja torka upp katt spy och borsta mina tänder och även piffa te mig lite smått så man ser ut som en människa igen

Idag efter skolan får de bli fortsätta med städningen och där efter plugga på förarbeviset! Hoppas ni får en bra dag för de ska jag ha bara så att ni vet

fis på errrr



Sophie babe

Sitter hemma hos Sophie med Lena och ska kolla halv 8 hos mig på tvn! :D

 

Idag har man haft studiedag så har sovit ut. Även pluggat på förarbeviset men har en massa kvar att göra. Efter de så kom Sophie och våldgästa mig. Så blev de ner till banken och fixa pengar och åka o handla mat med Sophie,Chriffe och Degen :) Där efter hem till Sophie på mys

Saknar min älskling otroligt mycket och hoppas han kommer hem i morgon! Annars kommer han hem på Fredag.

På Fredag blir de till Degerfors med Sophie och Syster för att kolla ut balklänningar till oss. Man måste ju vara ute i god tid ;D Efter de mys med babe. Måste ju ta igen det vi missat under veckan

 

Har fått en fin berlock av min babe! Har alltid velat haft den! Tackbabe

 


Ska även köpa dessa under :)






 

Nu ska Sophie göra mat till oss så ska hjälpa henne hihi


RSS 2.0