Bastu och öl!

Igår Fredag så bastade jag, Robin, Sophie och Chriffe hemma hos hans mamma! :) Mycket mys, tog även några öl osv. Fedt med fredags mys!

Efter bastandet blev de hem till Sophies mamma och ta ett glas rött och de satt inte heller fel :D Men efter de fick de bli hem o mysa sedan sova

Nu har vi nyss vaknat och jag har gjort frukost till min goding! Det serverades hjärt smörgås haha :D Sen så blir det att kolla färdigt filmen vi börjat kollat på. Just nu är han och köper ägg hoho!

Ikväll blir de ut med världesn bästa guldvärda tjej Jennifer! Vi ska hem till Erica och fira att hon fyllt år därefter blir det ut på mastmagasinet :D

Imorgon ska vi fira Robin som blir 23 år gammal hihi. Så de blir nog städa och handla gott sen kommer hans mor och alla bröder mm :) Inga fel!

men nu ska ja fixa de sista innan han kommer :) HADE


Eclips

Yes nu har jag städat lite innan pojken kommer :) Han dycker väll upp här i natt någon gång efter en veckas slitande uppe i Stockholm hos min far. Han har fått lekt lite neger. Innan jag ska ta o lägga mig och kolla eclips ska ja duscha oså. Svettit o städa mohaha!

Idag har jag bara tagit de lungt. Kollat färdigt Twilight och där efter new moon. Även spelat lite wow! Är nu lvl 16 hoho. Sakta men säkert men så är de när man är ensam varg och spelar själv hihi. efter att jag suttit inne hela dagen blev de mörkt runt 5 å då åkte jag till mammsen eftersom jag vart rädd hihi :$ Så kom hon hem med donken mat till hela familjen! Så de blev en massa käka och där efter hem till Sophie och Chriffe som de andra kvällarna denna vecka haha :) Det har varit riktigt mysigt,trevligt,roligt,fisigt osv :D

Men men nu måste jag kirra för ögonen börjar hänga på mig! natti

Godmorgon!

Inte roligt att vakna! Mår dåligt på morgonen och mycket bättre på kvällen. Varför är de så. Man tror man är frisk så vaknar man dan efter och mår skit! Aja de är bara att ligga och vila. Kan ju hurra för att de va den veckan jag har praktik! MOhaha i love it!

Imorse när jag vaknade fick de bli Twilight och kaffe! Hann ju inte att se färdigt filmen igår :) Efter de fick de bli upp o diska och koka ägg till frukost ! Njami Så just nu sitter jag och äter ägg och lyssnar på twlilight musik hahahha så nerd! Det får bli att kolla new moon snart!

Fick min klänning i går som ja ska ha på nyår :D Får nog skaffa större tuttar om jag ska kunna ha den haha. Men tror de ska kunna gå och sy lite på sidan så jag kan ha den. Får be farmor att kirra hihi

jaja nu ska ja glo film ;) byebye

 

Ge mig sommar


Sophie och Chriffe!

Kom precis hem ifrån Sophie och Chriffe. Vi har haft en mysig film kväll :) Inga fel med och bara ta de lungt eftersom man är sjuk osv. Men är på bättrings vägen.

Har även busat med mina små söta älskade kusiner som mamma varit barn vackt åt idag. Men orkade inte busa länge för då blev jag yr o trälig så fick bli soffliggandes en stund för o hämta mig:)

just nu sitter jag och laddar ner Twilight och ska kolla på den innan jag somnar. Kommer verkligen aldrig tröttna på dom filmerna! Imorgon blir de nog fortsätta på de 2 andra New moon och eclips! Det tycker jag åter som en snuskigt bra plan :)

Nu ska ja rensa katt skit o borsta tänderna HAHA
hade

Sjukling!

Sitter här i Robins lägenhet ensam och lagar till mig lite soppa o snorar! Det får bli True blood till de :)

Idag fick man gå hem efter 3 timmar på paktiken för jag kände mig inte kry alls och jag vill ju inte smitta ner gubben jag åker med så jag blev hem skickad. Mycket skönt! Så myste jag de sista med ponken eftersom han skulle åka till Stockholm till min papps o jobba o på plog möte. Så fick jag köra han till stationen och vinka hejdå  osv:) Efter de blev de hem till Robin o sätta sig och spela wow :$ mycket pinsamt men sant o det har gjort hela min dag. Även knarkat en massa te! Mums

MAstis bilder haha




Första mastis bilden :D haha








Fiesta

Igår var de ännu en trevlig Lördag! Kvällen började med att va hemma hos Robin med Matte och Anders. Satt och var sociala och lyssnade på musik medans vi drack. Efter de fick man skjuts till Zerina där alla brudar var och annat trevligt folk :)

Efter förfestandet blev det ner till mastis och de va inte alls mycket folk där. Men de va mycket trevligt! Upp o ner från dans golvet och minglet haha

Efter de blev de hem till Zerina på efterkrök men alla låg typ halv däckade så det var bara att vända och gå hem typ:D haha Var väll i sängen runt klockan halv 6-6 :)

Idag en seg söndag som denna är de film som blir! just nu är jag hemma och laddar med grejer onför morgondagen då det är sista veckan på praktiken tack gode gud!



IM STILL ALIVE!

YESYESYESSSS! JAG LEVER FORTFARANDE!

Har varit under jorden de senaste 2 veckorna. Men igår och idag tog jag mig friheten o va ledig. Orkade verkligen inte stå ute från 7-16 för de är så snuskigt kallt. Så skyllde på att jag gått och blivit sjuk hihi! BUWS

Idag blir de chilla och mysa skulle jag tippa på. Kanske hälsa på grappharna och ta någon öl ikväll :) Ska även skjutsa Sandra till Karlstad. Annars blir de inge speciellt.

Har även hittat en nyårs klänning jag ska köpa! Bäst att handla i god tid hihi



Mums på den :D

Sedan ska jag beställa 3 par leggjeans







AWESOME

depp

Usch! De enda jag gör är o ha praktik och ligga inne. Inget är positivt längre! Längtar till skolan as hell och de är 2 fukking veckor kvar... Längtar tills jag åker utomlands till solen och bara va. SJÄLV! Ucsh. Detta är ikke min positiva dag.Grät i morse när jag var tvungen att gå till praktiken, så less är ja på de. Tror vinter deprissionen är på väg. Allt är mörkt o trist o ja... ska nog lägga mig i sängen och kolla på en deprimerad film

hejdå

Pulli

HOHO Idag har man haft första praktik dag med en sop gubbe som sög rätt så sjukt stenhårt mycket... tur att de är 3 v bara... DIE! Efter praktiken blev de umgås med mina töser Patricia och Jk. Dricka kaffe och gå en runda på stan och fika på Orion fick de bli. Blev att jag köpte ett par trosor för 15 kr. OHO sikket fynd! Men just nu sitter jag hemma hos Robin medans han är i duschen och ska sätta på kaffe innan Marie och Johan kommer på besök. Sedan får man se vad som händer o fötter. Ska iallafall sova tidigt eftersom man börjar klockan 6 i morgon bitti. Ska även sitta o va avis på töserna som är på bio på paranormal activiti 2 som jag vill se. Skulle se den men då va de fullt Yeye sluta klaga

nu ska ja gå. hejdå

Hem längtan

Jag har hem längtan så de skriker om de!
Finns inte så mycket jobb för sara här så man går och är rastlös om dagarna och dricker kaffe så man spricker. Funderar på att lägga mig i sängen och somna med de får man ju inte eftersom pappa använder sängen till sina papper. Ucsh blir galen...

Det får bli tvn resten av kvällen hade

Stockholm

Nu är man hos pappsen i Stockholm igen.Sitter och dricker julmust och tuggar på Macadamias nötter i lägenheten. Gödt as hell! Idag var de en slapp dag på verkstan. Städade i hytten på den nya Scanian och monterat bort onödiga saker sen har man inte gjort så mycket mer. Körde även för första gången i Stockholm. Var tvungen att ta med Krilles bil ifrån Eskelstuna till verkstan och de gick bra :) Låg och tryckte bakom pappa så jag skulle hitta hihi. Sedan när vi skulle hem så fick jag även köra pappsen bil som är automat och de va soft as hell. :)

Igår så vart man liggandes i sängen bakis som fan och undra varför man dricker.Kul för stunden men efteråt så mår man som man förtjänar. Usch! Så de fick bli pizza och tycka synd om sig själv. Efter de blev de ut till Ölme med babe och ta en kopp kaffe och dumpa av sina sommar däck som låg och skrota i bak sätet. Senare fick de bli bio i Karlstad och kolla på Inception som va precis as bra och as lång haha höll på att somna till en 3 ggr för att jag va så sleten och inte uttråkad va filmen + att man fick blodstopp i röven. Efter de fick de bli hem och sova direkt.

Lördagen var lungt på dagen och hård på kvällen. Det blev ut till Marie och förfesta med massa roligt folk där det även bjöds på bål som var ruskigt farlig. efter de så drog jag och Emelie hem till hennes syster på fest och efter de fick de bli mastis. De börjar bli en vana,inte bra! Sen blev de hem och däcka som en sten!

Nu får de bli plugga lite och gå och lägga sig och sakna sin älskade. Saknar dig massvis

RSS 2.0