Spyan själv!

Har aldrig varit så bakis i hela mitt liv! Har ägnat hela morgonen med att hänga på toaletten och sprungit fram o tillbaka till sängen. Så sjukt bakis har jag nog aldrig vara och de va inte ens värt de för gårdagen även om de va sjukt roligt. Haha

Gårdagen blev att färga håret o mysa med min älskling innan Bretting kom hem till oss. Efter de sprang vi över till grannen som skulle laga mat till mig,Robin,Bretting,Sophie och kicki! De smakade riktigt bra. Ris o mango chatney hur de nu stavas. Sen fick vi vit chocklad moss till efterrätt och jag tror jag aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Haha

Efter de fixade jag och Sophie skjuts till Ronja eftersom vi skulle dit och fira henne med tjejerna. Mycket trevligt! Även syster joinade oss efter en stund. De va då kvällen börja gå ut för. För full innan mastis. inte bra

Efter de begav vi oss mot mastis och där fick man stå och frysa innan man kom in. Träffade hjärtat i kön. Efter de är de typ svart! Vet att de blev en hel del Cider och lakris shot som jag och syster Madelene tryckte i oss.

Aldrig mer säger jag bara!


Inköpnings lista!






Kläd hängare + galjar



Smyckesträd


Väggord






Jag blir shopping galen när jag inget har att göra. Sitter och kollar på massa saker man kan köpa så de kliar i fingertopparn. Har hittat en massa saker men har nu bestämt mig att köpa dessa 3 saker + iphone skal osv!

Idag: Har jag inte gjort ett skit! Har sovit läääänge och efter de kört runt i Stockholm medans pappa pratat i telefon. Sen har vi bara suttit i verkstan och tjatat. Magnus kom senare på kvällen så blev de ivg o träffa en snubbe som visa vart jag skulle ploga i morgon osv. Så jag har en massa jobb framför mig dessa 2 dagar framåt!

Just nu sitter jag i lägenheten ensam och pratar med älskling i telefonen som ska natta mig. Myspys!
Så nu ska jag bädda ner mig

sov gott allesammen bye!


Jag älskar snö






Även Krille älskar snö!



Stockholm igen...

Nu sitter man uppe i Stockholm igen och de suger... Men de glömmer man bort när man får pengarna hihi!

Idag har även jag beställt en ipone som jag får nästa vecka troligen IIIIIIIH, ÄNTLIGEN! Så just nu är jag överlyckligast. Blir att beställa skydd till den osv eftersom man är så klantig när de gäller telefoner.

Ikväll blir de bara lungt, ska nu trycka i mig kaffe o semla med pappsen o ligga framför tvn!

nattinatti

Bilder från Åre!



På vägen ditt tidigt på morgonen!
En bakis Sandra där bak som ligger och halvsover :D



I bilen framför åker Albin, Andreas och Linus :)



Robin och Jag byttes av med körandet



Albin blev glad när vi kom fram och visade sina bruna snus tänder :)



Linus firar sin födelsedag med en öl i näven



Jag och älskling blev till oss



Bastu



Första dagen ned åkning! Påväg till uthyrningen:D









B-retting



Reklam för pripps blå!



cepe! me,robin o bretting hoho



Pussar på min älskade<3



Poser!



Se upp i backen





Älskling glider hihi



Smurfen



Afterski






abbe



Beer monstret med beer



lick



Sandra o jag på afterski



Ölgubben min



Bild bevis



Nyvaken Linus


Patteliceus<3

Gårdagen: Den tillbringades med Patricia hela dagen. Fönster shoppning ,matlagning och film mys var de som gällde! Nice nice.

Idag: Då blir det ut till Robins Pappa med Robin och Krille och glida scooter och cross på sjön :) Awesome! Blir nog även grilla och ta sig någon stänkare som de brukar bli där borta hoho Blir kvar över natten och ut och åka dagen där på.

Måste även visa vad jag fick utav älskling på Alla <3 dag ! hihi



Super fint!


Praktik i Stockholm!

Ligger i lägenheten helt själv och snorar till family guy!

Idag har jag färdats 80 mil i bil. 40 mil med Krille och hans japanska musik och 40 mil bakom en snökastande lastbil som krille körde framför mig.Kunde inte bli bättre! De va inte så himla trevligt för rumpan att sitta i 8 h o lite till. Stel som en pinne så ja trodde jag skulle ramla ihop när jag klev ut. haha!

Sedan har man inte hunnit med så mycket mer...

Gårdagen bestod av att städa upp efter Kjell på brovar med plogen och även sanda! De tog din lilla tid eftersom de va en bit bort + att sandlådan va full med packad snö så de blev stopp. Fick fylla på sandlådann flera gånger om. Tappade även en cigg innan för tröjan samtidigt som jag körde på stora vägen så satt och hoppa som bara den för att inte bränna mig och hitta den samtidigt! När jag höll på att flaxa insåg jag att polisen åkte precis bakom mig så höll på att skita knäck ifall de skulle stanna mig... Jobbig mörk kväll!

Blir nog hem färd i morgon eftersom man mår som man gör! Så får bli en till bilresa med krille!

Nu blir de snora o mera tv!
pusspuss


Plugghäst

Ja de är precis vad jag är!

Helt slut i huvudet efter dessa 2 dagar. Försöker plugga på yrkesförarkompetens beviset men de känns som allt ja läser åker ut lika fort igen så just nu är ja så sugen på att skita i o plugga och bara skriva upp ändå. Kommer nog sluta med de

men de är ganska skönt att man just nu sitter och pluggar på religon nu istället för lite omveckling hoho! De fastnar så mycket lättare i huvudet. Dock är de ju inte lika mycket som de andra men men

Idag har man varit i Karlstad. Har kollat efter en balklänning men har inget hittat. Vill så gärna ha den jag hittat på internet så tänker banne mig köpa den nu. Men är så orolig att den inte ska bli sydd rätt men vill ju inte ha något annat. Kommer f den efter halva maj och så har jag halva máj kvar att fixa den på. Men jag lever farligt och kör på de ändå... GALET!

Sandra är äntligen hemma igen så i morgon blir de mys med töserna hemma hos henne! Saknat henne massvis:) Men nu måste man plugga vidare eftersom man har prov. Så är de när man inte hänger med i skolan
no life

xoxo sara

RSS 2.0